Klassinen mallisto | Moderni mallisto | Valanti mallisto

Klassinen mallisto

Klassisen malliston romanttista villatunnelmaa luodaan kehäovilla, useilla pienillä yksityiskohdilla ja pehmeillä sävyillä. Harkittu värien käyttö antaa tilaa sisustamiselle. Vaaleat kalusteet maalaavat maiseman, johon mausteita voi ammentaa luonnon omien sävyjen väripaletista ja kontrastia vaikkapa rakkailla, jo elämän patinoimilla huonekaluilla ja esineillä. Valittavana kaksitoista erilaista ovimallia.

Moderni mallisto

Moderniin tyyliin kuuluvat kalusteiden linjakas muoto, vähäeleisyys, vahvatkin kontrastit. Selkeys ja pelkistäminen kannattavat aina. Kun materiaalit ja viimeistely ovat laadukasta, niin silloin vähän on kaunista. Kaikki keittiömme valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden ja käytettävissä olevan tilan mittojen mukaan. Valittavana kuusi erilaista ovimallia.

Valanti mallisto

Kirsi Valannin suunnitteleman keittiömalliston pehmeät, maanläheiset värit sekä puiset pinnat luovat tilaan lämpimän ja ajattoman tunnelman. Ruutu-keittiön sileitä ovipintoja kehystää hienostunut uritus. Näissä keittiöissä kauneus, käytännöllisyys ja kestävyys kulkevat käsi kädessä. Toinen suosikki on Huvila, vanhan ajan henkeen suunniteltu kokonaisuus, jossa runko-osat kehystävät kauniita, pelkistettyjä kehäovia. Valikoimissa neljä ovimallia.