Klassisk kollektion | Modern kollektion | Valanti kollektion

Klassisk kollektion

Den klassiska kollektionen har en romantisk och ylleaktig stämning som vi skapar med hjälp av ramdörrar, rikligt med små detaljer, och mjuka nyanser. En genomtänkt användning av färger skapar rum för inredningen. De ljusa möblerna målar ett landskap som kan utsmyckas med naturens egna färgnyanser. Kontrast i landskapet kan skapas till exempel med egna, kära möbler och föremål som redan har en vackert sliten yta. Tolv olika dörrmodeller finns att välja emellan.

Modern kollektion

Den moderna stilen innebär möbler med enkla, graciösa linjer, ibland med kraftfulla kontraster. Utsökt avskalad klarhet kan aldrig slå fel. När materialen har hög kvalité och formas med skicklighet och finess, blir det enkla vackert.  Alla våra kök skapas måttbeställda enligt kundens önskningar och enligt utrymmet som finns till förfogande. Sex olika dörrmodeller finns att välja emellan.

Valanti kollektion

Kökskollektionen som Kirsi Valanti har designat består av mjuka, jordnära färger och träytor som skapar en varm och tidlös atmosfär. De lena dörrytorna i Ruutu-köken inramas av sofistikerade avgränsningar. I dessa kök går skönhet, ändamålsenlighet och hållbarhet hand i hand. Ett annat mästerverk är Huvila - en helhet utformad enligt gamla tiders anda. Här omges grunddelarna av vackert förenklade ramdörrar. Fyra dörrmodeller finns att välja emellan.