Klassinen mallisto | Moderni mallisto | AKA remonttimallisto

Klassinen mallisto

Klassisen malliston romanttista villatunnelmaa luodaan kehäovilla, useilla pienillä yksityiskohdilla ja pehmeillä sävyillä. Harkittu värien käyttö antaa tilaa sisustamiselle. Vaaleat kalusteet maalaavat maiseman, johon mausteita voi ammentaa luonnon omien sävyjen väripaletista ja kontrastia vaikkapa rakkailla, jo elämän patinoimilla huonekaluilla ja esineillä. Valittavana kaksitoista erilaista ovimallia.

Moderni mallisto

Moderniin tyyliin kuuluvat kalusteiden linjakas muoto, vähäeleisyys, vahvatkin kontrastit. Selkeys ja pelkistäminen kannattavat aina. Kun materiaalit ja viimeistely ovat laadukasta, niin silloin vähän on kaunista. Kaikki keittiömme valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden ja käytettävissä olevan tilan mittojen mukaan. Valittavana kuusi erilaista ovimallia.

AKA remonttimallisto

Rakennat tai remontoit, Nixin tehtaalla valmistetut AKA-keittiöt tarjoavat laadukkaat kalusteet vaivattomasti ja edulliseen hintaan. Varastovalikoimamme keittiöt saat kotiisi nopeasti, jopa muutamassa päivässä.

Rakentajamalliston suunnittelun lähtökohtina ovat kalusteiden tyylikäs ulkonäkö, käytännölliset työskentely- ja säilytystilat ja järkevä hinta. Kotimainen laatu näkyy kaikissa materiaaleissa, viimeistelyssä sekä tuotekehityksessä. Siksi uskomme, että löydät keittiö-valikoimastamme oman suosikkisi persoonallisiin tai perinteisiin ratkaisuihin.