Perheen arjessa toimiva keittiö on kaiken kulmakivi!

Lifestyle- vaikuttaja Iida Åfeldt valitsi keittiöönsä raikkaita vaaleita sävyjä ja lämmintä puupintaa!

”Tässä reilun kuukauden aikana olen havainnut miten tärkeä rooli keittiöllä on. Keittiön pitää olla elämää varten. Toimivassa keittiössä viettää oikeasti mielellään aikaa. Ruoanlaittaminen on nyt niin paljon mielekkäämpää. Aiempiin vuorakotien keittiöihin nähden minulla on viimein tilaa hääriä ja paikka mihin laskea tavaroita. Minulla on täyspitkä jääkaappi ja voin tehdä oikeasti viikon ruokaostokset kerralla. Keittiö ei ole vain paikka tehdä ruokaa, vaan se on paikka viettää aikaa ja siksi sillä on väliä. Minusta on ihana vain istua ruokapöydän ääressä ja katsoa kaunista keittiötäni.

Onhan se nyt upea!”

-Iida Åfeldt-

Näin kuvailee vasta valmistunutta Nixi-keittiötään lifestyle-vaikuttaja Iida Åfeldt. Iidan kodissa kaksi pientä lasta pitää arjen kiireisenä, siksi onkin tärkeää, että keittiö on sellainen jossa arki sujuu. Ostaessaan ensiasuntonsa, Iida päätti heti, että keittiö on remontoitava! Keittiö oli alkuperäisessä kunnossa ja jo aikaa nähnyt. Iidasta tuntui tärkeältä panostaa juuri keittiöön, onhan keittiö monesti se paikka kodissa jossa vietetään eniten aikaa. Nixiin Iida oli törmännyt jo aiemminkin ja tapaaminen Espoon Nixin keittiösuunnittelija Hannele Törnqvistin kanssa vahvisti käsitystä aidosti laadukkaista tuotteista ja hyvästä asiakaslähtöisestä palvelusta.

Nimetön (1000 x 700 px)

 

Hannelen ja Iidan yhteistyö sujuikin loistavasti ja Iidan unelma valoisammasta ja avarammasta keittiöstä saatiin toteutukseen. Käytävänmallinen keittiö voi olla haastava, mutta hyvällä suunnittelulla toiminnot saadaan juuri oikeille paikoilleen. Kodinkoneiden paikkaa muuttamalla keittiöön saatiin lisää tilaa ja avaruutta. Iida toivoi keittiöön ajattomia lämpimiä sävyjä. Ovien väriksi valikoitui huurremaalattu Kaura ja tasoksi näyttävä aito massiivipuutaso.

Keittiön ilmeestä haluttiin linjakas ja selkeä. Yläkaapit toteutettiin vetimettömänä Mira-ovella, alakaapit ja laatikostot vedinlistallisella Sani-ovella. Huurrepinta on armollinen sormenjäljille ja siksi se sopiikin lapsiperheeseen hyvin.

 

Nimetön suunn.malli (39)            Nimetön suunn.malli (40)

Iida kertoo olevansa erityisen tyytyväinen keittiön värimaailmaan. Sävyt sopivat loistavasti keittiön laattalattiaan ja näin kokonaisuudesta tuli yhtenäinen. Keittiön kodinkoneet, liesituuletin, allas ja hana toimitettiin myös Nixin kautta.

Iida kehuu uuden keittiönsä olevan sekä kaunis että käytännöllinen. Suunnittelun onnistumisesta Iida antaa kiitosta Nixin Hannelelle. Keittiösuunnittelun ammattilaisen näkemykset olivat suureksi avuksi ensimmäistä omaa keittiötään suunnittelevalle. 

 

Kiitos että saimme olla keittiömatkassasi mukana Iida!

 

Iida Åfeldt on kirjoittanut elämänmakuista Iidan matkassa blogia jo vuodesta 2015. Nykyisin Iida vaikuttaa myös Instagramissa. Lue lisää Iidan keittiöstä blogista

 

Takaisin