Elämää keittiössä
Pinkkejä unelmia Susannan keittiössä
Susanna Laine oli pitkään haaveillut kodista, jossa olisi väriä ja persoonallisuutta, ehkä jopa pinkki keittiö. Kakkoskodin remontoinnin yhteydessä unelmat saivat tuulta alleen! Remontin aikana kompaktikokoinen keittiö koki täydellisen muodonmuutoksen.
Uusi keittiö innostaa kokkailemaan! Koko asunnon remontti laittoi myös keittiön uusiksi
Roope Rannisto on tunnettu rohkeista ja vauhdikkaista käänteistään ja niitä ei puuttunut myöskään remontin suhteen. Rannisto osti ensimmäisen oman asuntonsa ja päätti remontoida sen lattiasta kattoon. Ranniston mukaan pysäyttävin hetki oli, kun ensimmäiset iskut lyötiin seinään ja kivenmurikat lentelivät pitkin lattiaa. Siinä hetkessä ymmärsi, että tästä ei enää voi perääntyä!
Kurkista Xenian keittiöön
Yhtenäinen sävymaailma ja käytännöllisiä ratkaisuja!
Xenia Anderssonilla oli uuden kodin keittiön suhteen kaksi tärkeää toivetta. Keittiön sävy saisi olla vaalea, mutta ei kuitenkaan aivan valkoinen. Sävymaailma olisi yhtenäinen ja hyvin lähellä valittua seinien väriä. Toinen toive koski edellisessä keittiössä ongelmalliseksi muodostunutta nurkkaa, johon tahtoi kertyä kaikenlaista.
Maanläheiset sävyt ja aidot puumateriaalit kaunistavat keittiön. Lue uusimmista keittiötrendeistä!
Keittiöissä säväyttävät nyt luonnonläheiset sävyt ja aidot materiaalit. Yksityiskohdilla luodaan ylellistä tai minimalistista tunnelmaa.
Perheen arjessa toimiva keittiö on kaiken kulmakivi!
Lifestyle- vaikuttaja Iida Åfeldt valitsi keittiöönsä raikkaita vaaleita sävyjä ja lämmintä puupintaa!
Bella Table valitsi Nixi-keittiön mutkattomaan kokkailuun!
Suunnitelmissa keittiö, jossa mikään ei rajoita luovuutta! Tästä toiveesta lähdettiin toteuttamaan ystävysten Kia Arpian ja Petra Wettenrannan unelmien keittiötä. Kian ja Petran Bella Table on elämänmakuinen ruokayhteisö, joka heidän mukaansa kokoaa yhteen kokit kaiken tasoisista keittiöistä rakastamaan ruokaa ja kaikkea ruokaan liittyvää. Kiian ja Petran jokaviikkoinen podcast-jakso tarjoaa etänä herkullisia ruokaelämyksiä ja armollista ruokakeskustelua, unohtamatta syvällistä ruokafilosofian pohdiskelua.