Lempeät luonnonvärit ja aidot materiaalit! Lue uusimmista keittiötrendeistä

Keittiön sävymaailma valitaan monesti harkiten. Tarkoituksena on luoda tila, joka kestää aikaa ja viehättää käyttäjäänsä pitkään. Raikkaat vaaleat sävyt ovat monesti suosituimpia. Niiden rinnalle on noussut vivahteikkaita luonnosta tuttuja murrettuja sävyjä. Taitettua vihreää ja mausteisia punaisen sävyjä voidaan käyttää myös tuomaan pehmeää kontrastia vaaleampien sävyjen rinnalle. Myös puunsävyt ovat suosittuja ja erityisesti tammi joko luonnonvärisenä tai ruskeana. Harmaan ja beigen yhdistelmä greige viehättää myös vaaleiden sävyjen ystäviä. Uusimpina tulokkaina värimaailmassa pilkahtavat pehmeän persikkaiset hattaramaiset sävyt.

Aidot materiaalit ovat aina ajattomia ja tyylikkäitä. Kestävät pitkäikäiset materiaalit ovat myös vastuullinen valinta. Puuviiluovet ja aidot kivitasot kestävät kulutusta ja katseita vielä vuosienkin jälkeen. Myös laminaattitasoissa on kauniita vaihtoehtoja, jotka jäljittelevät aitoa kiveä tai puuta. Oikeanlaisen työntason valintaan kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa. Myymälöistä saat vinkkejä ja opastusta miten valita omaan elämäntapaasi sopivat materiaalit. 

 

Luonnonsävyt

Yksityiskohdilla ylellistä ilmettä keittiöön

Metallinväreissä hohtavilla hanoilla, altailla ja vetimillä saa ylellistä fiilistä keittiöön kuin keittiöön. Suosittu kirkas messinki on saanut rinnalleen mm. pronssin sävyjä ja pationoitunutta tummaa messinkiä. Minimalismin ystäville tarjolla on vaihtoehtoja, joissa allas, hana ja vetimet sulautuvat keittiön värimaailmaan lähes huomaamattomasti. 

Puiset vetimet toimivat hienona yksityiskohtana esimerkiksi komeron ovissa tai osana kokonaisuutta kuten Saaga ovimallissamme. Saaga-vedin valmistetaan Suomessa käsityönä tammesta ja sitä on saatavilla luonnonvärisenä ja ruskean tammen värisenä. Vedin käsitellään vahalla, joten sitä on helppo huoltaa myös kotona. Puunsävyt toimivat näyttävänä yksityiskohtana aamiaiskaapin sisärungossa. Uutuutena löydät meiltä tammiset lokerikot laatikkoihin. Lokerikkojen avulla pysyvät aterimet ja kauhat nätisti järjetyksessä. Valittavana on useita eri kokoja ja lisävarusteita, kysy lisää lähimmästä Nixi-Keittiömyymälästä.

Jälleen ajankohtaisilla vitriiniovilla luodaan näyttäviä kokonaisuuksia. Kauniit esineet saavat näkyä kirkkaiden lasien takaa tai itse vitriiniovi vaikkapa raitalasilla voi olla persoonallinen ja kiinnostava yksityiskohta. 

Keittiön uudet muodot

Avokeittiöiden suosio jatkuu ja keittiöt muuttuvat yhä enemmän kalustemaiseksi osaksi sisustusta. Keittiö suunnitellaan osaksi kotia ja värimaailma ja muotokieli haetaan talon arkitehtuurista tai yhdistetään muuhun sisustukseen. Keittiön saarekkeen toinen puoli voi olla osa olohuoneen sisustusta. Pyöreät muodot valloittavat saarekkeissa. Näyttävät kivitasot muotoillaan pyöreäksi ja saarekkeiden ja niemekkeiden kulmat pyöristyvät.

Yksityiskohtia

Takaisin