Kesäiset uutuusvärit nyt mallistossa

Lämpimiä uutuuksia vakioväri-mallistoon!

Uusi värikokoelma on inspiroitunut Suomen kesäisestä luonnosta. Kokoelmassa on neljä tarkkaan valittua sävyä, jotka sopivat niin keittiöön kuin kodin muihinkin tiloihin ja tuovat kotiisi lämpimiä vivahteita.

Laine 

Tummansininen Laine-sävy on yhtä aikaa pehmeä ja voimakas. Sävy tuo mieleen kauniit kesäyöt ja tummien vesien laineet. Rauhoittava sininen on upea sävy esimerkiksi makuuhuoneen kaapistoihin.

Kaisla 

Kaisla on täyteläinen vihreän sävy, jossa on värivivahteita järven rannan vehreistä kasveista. Tunnelmallinen, hieman lämpimään taittava vihreä sävy on rauhoittava ja tasapainoinen. Klassinen vihreä toimii hienosti erityisesti kehysovien kanssa.

Koralli 

Pehmeän vaaleanpunertava Koralli-sävy on kepeän pirteä ja leikittelevä. Hieman murrettu sävy on samaan aikaan raikas ja pehmeä. Koralli sopii kauniisti lempeiden puunsävyjen rinnalle.

Hiekka 

Lämpimän beige Hiekka-sävy vie meren rannalle lämpimänä kesäpäivänä. Lämpöiset vivahteet korostuvat kauniilla tavalla tässä sävyssä. Pehmeä sävy sopii niin keittiöön kuin vaikkapa kodinhoitohuoneeseenkin.

Tutustu uutuuksiin lähimmässä Nixin keittiömyymälässä!

Takaisin