Töitä tarjolla - Etsimme yrittäjää Järvenpäähän

Nyt on elämäsi tilaisuus päästä myymään huippuluokan keittiökalusteita!

Nixi on kotimaisen keittiövalmistuksen edelläkävijä, jonka suunnittelu sovittaa yhteen suomalaista makua ja uusinta designia.Laatu on kuvaavin sana kertomaan keittiöistämme kaiken oleellisen. Laatu merkitsee tyylikästä ulkonäköä, tasokkaita materiaaleja, toimivia tilankäyttöratkaisuja ja käytännön ergonomiaa. Vuonna 1974 perustetulla perheyrityksellä on Seinäjoella moderni tehdas ja 12 myymälää ympäri maata.


Etsimme nyt YRITTÄJÄÄ / KAUPPIASTA Järvenpäähän


Etsimämme henkilö on myyntihenkinen ja hänellä on taitoa rakentaa pitkäjänteisesti luottamuksellisia suhteita asiakaskuntaan. Työssäsi suunnittelet kokonaisvaltaisesti keittiö- ja kylpyhuoneratkaisuja asiakkaiden kanssa. Kartoitat asiakkaan unelmat ja tarpeet, ideoit ja myyt ratkaisut kuluttaja-asiakkaille, remontoijille ja oman kodin rakentajille. Edellytämme sinulta taitoa tehdä kauppaa, positiivista ja iloista mieltä, valmiuksia palvella asiakkaita yksilöllisesti ja innostusta kehittyä suunnittelijana ja kaupantekijänä. Etsimme ensisijaisesti yrittäjänä toimivaa henkilöä/henkilöitä joilla on alan kokemusta. Jos et omaa kokemusta keittiöalalta mutta olet innokas ja oppimiskykyinen voit silti olla etsimämme henkilö. Asenne ja yrittäjähenkisyys ratkaisee.


Lisätietoja arkisin klo 10 - 12 Simo Saranpää, 0400-612 880 tai simo.saranpaa@nixi.fi.
Hakemukset sähköpostilla 15.12 mennessä osoitteeseen rekry@nixi.fi. Paikka voidaan täyttää myös ennen hakuajan loppumista.

Takaisin