Töitä tarjolla Espoossa ja Järvenpäässä

Etsimme uutta myyntivoimaa Espooseen ja Järvenpäähän !

Nixi on kotimaisen keittiövalmistuksen edelläkävijä, jonka suunnittelu sovittaa yhteen suomalaista makua ja uusinta designia.Laatu on kuvaavin sana kertomaan keittiöistämme kaiken oleellisen. Laatu merkitsee tyylikästä ulkonäköä, tasokkaita materiaaleja, toimivia tilankäyttöratkaisuja ja käytännön ergonomiaa. Vuonna 1974 perustetulla perheyrityksellä on Seinäjoella moderni tehdas ja 12 myymälää ympäri maata.

Nyt etsimme YRITTÄJÄÄ / KEITTIÖKALUSTEMYYJÄÄ Espoon ja Järvenpään myymälöihimme

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen ja hänellä on taitoa rakentaa pitkäjänteisesti luottamuksellisia suhteita asiakaskuntaan. Työssäsi suunnittelet kokonaisvaltaisesti keittiö- ja kylpyhuoneratkaisuja asiakkaiden kanssa. Kartoitat asiakkaan unelmat ja tarpeet, ideoit ja myyt ratkaisut kuluttaja-asiakkaille, remontoijille ja oman kodin rakentajille. Edellytämme sinulta taitoa tehdä kauppaa, positiivista ja iloista mieltä, valmiuksia palvella asiakkaita yksilöllisesti ja innostusta kehittyä suunnittelijana ja kaupantekijänä. Etsimme ensisijaisesti yrittäjänä toimivaan henkilöä mutta myös palkkasuhde voi olla mahdollinen. Asenne kaupantekoon ratkaisee. Koulutamme sinut työhösi mutta kokemukset keittiösuunnittelusta ja kalusteiden myynnistä ovat eduksi.

Lisätietoja arkisin klo 10 - 12 Simo Saranpää, 0400-612 880 tai simo.saranpaa@nixi.fi.

Hakemukset sähköpostilla 26.5. mennessä osoitteeseen rekry@nixi.fi. Paikka voidaan täyttää myös ennen hakuajan loppumista.

Takaisin