Talvikampanja 2020

Keittiövuosi käyntiin kampanjalla! Kotimainen keittiö huippueduin. Sähköinen lajittelujärjestelmä tai keittiön laminaattitasot kaupanpäälle!

Arvostatpa kodissasi modernia tai perinteistä tunnelmaa, laadukkaan ja toimivan keittiön löydät meiltä. Valmistamme keittiöt Suomessa toiveittesi mukaan, perinteistä puusepäntaitoa kunnioittaen. Jos sinulla on suunnitteilla uuden keittiön hankinta, ota yhteyttä tai tule lähimpään myymälään. Kerromme toimivan keittiön suunnittelusta, ovimalleista, materiaaleista ja tarvikkeista. Toteutamme sinulle keittiön josta olet aina haaveillut!

Tästä linkistä voit varata veloituksettoman suunnitteluajan!

Tarjoamme talven  kauppoihin vieläpä huippuedut! Kampanjaamme kuuluu tarjoushintaisia kodinkoneita, nettohinnoiteltuja altaita yms..  Tämän lisäksi tarjoamme maaliskuun loppuun mennessä tehtyihin kauppoihin kaupanpäällisedun: Voit valita veloituksetta joko sähköisen lajittelujärjestelmän tai keittiön laminaattitasot!  Lisätietoja kampanjatuotteista myymälöistämme. Edun saat kun teet kaupan vähintään 4000 € arvoisesta Nixi-keittiöstä.

Tervetuloa myymäläämme

Takaisin