Kevätkampanja 2020

Kevään keittiökampanja! Kotimainen keittiö huippueduin. Sähköinen lajittelujärjestelmä tai keittiön laminaattitasot kaupanpäälle!

Arvostatpa kodissasi modernia tai perinteistä tunnelmaa, laadukkaan ja toimivan keittiön löydät meiltä. Valmistamme keittiöt Suomessa toiveittesi mukaan, perinteistä puusepäntaitoa kunnioittaen. Jos sinulla on suunnitteilla uuden keittiön hankinta, ota yhteyttä tai tule lähimpään myymälään. Palvelemme myös etänä.  Kerromme toimivan keittiön suunnittelusta, ovimalleista, materiaaleista ja tarvikkeista. Toteutamme sinulle keittiön josta olet aina haaveillut!

Tästä linkistä voit varata veloituksettoman suunnitteluajan!

Tarjoamme kevään  kauppoihin vieläpä huippuedut! Kampanjaamme kuuluu tarjoushintaisia kodinkoneita, nettohinnoiteltuja altaita yms..  Tämän lisäksi tarjoamme toukokuun loppuun mennessä tehtyihin kauppoihin kaupanpäällisedun: Voit valita veloituksetta joko sähköisen lajittelujärjestelmän tai keittiön laminaattitasot!  Lisätietoja kampanjatuotteista myymälöistämme. Edun saat kun teet kaupan vähintään 4000 € arvoisesta Nixi-keittiöstä.

Palvelemme etänä tai voit sopia tapaamisesta myymäläämme.  Olethan etukäteen yhteydessä myyjiimme.

Takaisin